Impresszum

Impresszum

Kakucsi Krisztián egyéni vállalkozó

Telephely (galéria): 1054. Budapest, V. kerület Bajcsy-Zsilinszky út 56.
Telefon: (+36-1) 783-0640
E-mail:  info@aranyezustcentrum.hu
Adószám: 68296032-1-41

Az Arany Ezüst Centrum honlapjának működtetését Kakucsi Krisztián egyéni vállalkozó (Telephely (galéria): 1054. Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 56.; adószám: 68296032-1-41) végzi.

A honlapot az Arany Ezüst Centrum galéria régiségek felvásárlásával kapcsolatos szolgáltatásainak internetes publikálására, a felvásárlás elősegítésére, és a régiségek iránt érdeklődők széles körű tájékoztatására hoztuk létre.

A honlapon szereplő tartalmakat a lehető legnagyobb gondossággal állítottuk össze. A honlapon olvasható anyagok azonban elsősorban ismeretterjesztő és tájékoztató jellegűek. Nem helyettesítik a régiségek értékbecsléséval foglalkozó szakértőkkel történő személyes megbeszélést és tájékozódást.

Kakucsi Krisztián egyéni vállalkozó, az Arany Ezüst Centrum honlapjának működtetője

Szerzői jogvédelem

A www.aranyezustcentrum.hu honlapon található minden anyag szerzői jogvédelem alatt áll. Használatuk feltétele, hogy a weboldalra látogató internetező az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja.
Kakucsi Krisztián egyéni vállalkozó, az Arany Ezüst Centrum honlapjának működtetője a honlap bármely tartalmának, bármilyen módszerrel történő terjesztésével, másolásával és felhasználásával kapcsolatos jogot fenntart.

Kakucsi Krisztián azonban előzetes, de nem kizárólagos és nem átruházható felhasználási engedélyt ad a honlap látogatójának ahhoz, hogy a honlapon megtalálható tartalmakat kizárólag saját személyes használat céljára a számítógépére letöltse, és ott megőrizhető formában rögzítse, illetve kinyomtassa. Arra azonban nem ad engedélyt, hogy a tartalmat harmadik fél számára bármilyen módon és formában hozzáférhetővé tegye.

A www.aranyezustcentrum.hu weboldalon található anyagokat kizárólag Kakucsi Krisztián előzetes írásbeli engedélyével jogosult egészben vagy bármely részében módosítani, harmadik fél számára továbbítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon nyilvánosságra hozni.

Honlapkészítés és tárhely üzemeltetés

Eastside Informatika Kft.

Székhely: 2040. Budaörs, Széles utca 13/1.
Telefon: 36-23-414-598
Fax: 36-23-414-598
E-mail: info@eastside.hu
A régiségek világában beszélgessünk kedvenc régiségéről

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Üzenete*:

A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki. Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. Egy munkanapon belül válaszolunk az e-mailjére, vagy visszahívjuk Önt.

Vigyázzon az értékeire!
Nem mindegy, hogy kinek és mennyiért adja el hagyatékát, értékes régiségeit.
Meglephetjük a legjobb ajánlattal?